Werkwijze

Ik zie het coachen als een ontdekkingsreis die wij samen aangaan. Het vertrekpunt is het intake gesprek, waarbij wij nader kennis maken met elkaar en jouw hulpvraag bespreken. Vanuit deze hulpvraag onderzoeken wij jouw onvervulde behoeften en/of verlangens, en stellen we jouw bestemming vast. Deze bestemming geeft de richting aan voor jouw reis. We onderzoeken wat jij nodig hebt om in beweging te komen, om een eerste stap te zetten. En we kijken vooral naar jouw mogelijkheden, naar datgene wat jij al in jouw rugzak hebt zitten aan positieve ervaringen en kwaliteiten.

Het is een reis helemaal voor en met jezelf, waarin je kunt ontdekken en ervaren wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. De focus ligt de gehele reis op wat jou energie geeft, en wat jij nodig hebt om dit te kunnen bereiken.

Het is jouw reis, jouw bestemming en jouw verantwoordelijkheid. Jij bent de reiziger en daarmee leidend. Ik reis met je mee en fungeer als kompas. Ik help je om richting te vinden en op koers te blijven. Ik stimuleer je om stappen te zetten en grenzen te verleggen, maar ook om rust in te bouwen zodat je je bewust wordt van waar je staat en van het onderweg zijn geniet.

Ik werk heel intuïtief en gebruik voornamelijk creatieve werkvormen. Als je op zoek bent naar een formele coach dan ben ik niet de juiste begeleider voor jou, maar als je behoefte hebt aan iemand die puur en oprecht is en jou werkelijk ziet, met al je onvervulde behoeften, verlangens en mogelijkheden, dan ben je bij mij op het juiste adres en reis ik graag met je mee!

Mijn duur van mijn ondersteuning hangt af van jouw hulpvraag. Soms zijn 2 contactmomenten voldoende, soms ontmoeten we elkaar een wat langere tijd. De contacten vinden in overleg plaats op school, bij jou thuis, in de natuur of elders. In overleg kunnen sessies ook in de avonduren plaatsvinden.