Wie ben ik

Ik ben Chantal Timmer. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb een broer en een tweelingzus. Het zijn van een tweeling heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn leven en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mij als tweeling niet altijd gezien gevoeld zoals ik ben en voelde een sterke behoefte om op zoek te gaan naar mijn eigen identiteit. Vanuit deze zoektocht, waarbij ik de confrontatie met mijn eigen angsten ben aangegaan, heb ik uiteindelijk mijzelf leren zien. Met al mijn kracht en kwetsbaarheid. Ik heb ontdekt hoe ik met liefde mijzelf optimaal kan ondersteunen in het omarmen van mijn kwetsbaarheid en het benutten van mijn kracht. Deze ontdekking, het leren zien en ondersteunen van mijzelf, gunde en gun ik ook anderen. Vandaar dat ik in 2011 Hartentaal heb opgericht, waar ik als intuïtieve trainer en -coach mensen begeleid in hun persoonlijke bewustwording en groei.

Naast mijn werkzaamheden voor Hartentaal werk ik als buurtsportcoach in Alphen aan den Rijn. In deze rol ondersteun ik sportverenigingen in het professionaliseren van hun organisatie, verbind ik lokale partners en begeleid ik het speel- en beweegprogramma Natuursprong.

Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van communicatie en proces begeleiding en heb na de HEAO diverse trainingen en opleidingen gevolgd: Rots en Water training, kindercoaching (Academie voor Psychodynamica), Natuursprong (Huis voor beweging), intuïtieve coaching en inspirerend communiceren (IMC Mensontwikkeling), effectieve Intuïtie (Carolina Bont), Reiki I en II, healing, bedrijfsenergetisch waarnemen.

Mijn passie gaat uit naar mensen, sport- en bewegen, de natuur, fotograferen en vormgeven. Ik ben een verbinder, intuïtief, gedreven, onderzoekend, creatief, enthousiast, puur en oprecht.

Je hebt nu kunnen ruiken aan wie ik ben. Ik ben ook benieuwd wie jij bent en wat ik voor jou kan betekenen!