Natuursprong

Natuursprong is een speel- en beweegprogramma voor kinderen van 4-12 jaar, in en met de natuur. De kinderen komen met Natuursprong op een actieve manier in contact met de natuur, waar ze in een programma van 1,5 uur uitgedaagd worden om lekker te bewegen en samen te werken. Maar ook om te fantaseren, voelen, ervaren en verwonderen.

Het gaat bij Natuursprong niet om de prestatie, maar om het plezier, de beweging en de beleving. Natuursprong wil kinderen boven alles een positieve natuurervaring geven, waarbij telt: vies worden mag!

Het programma van Natuursprong is geschikt voor het hele buitenspeel-seizoen, dat wil zeggen van begin maart tot en met de herfstvakantie. Het programma kan onder schooltijd dienen ter ondersteuning van het sport- en beweegonderwijs. Verder is Natuursprong ideaal voor een schoolreisje, BSO activiteit, wijk-/buurtwerk of verjaardagsfeestje.

Ik stel voor jouw groep een programma op maat samen. De keuze voor de activiteiten is mede afhankelijk van het terrein. Voor de jongere kinderen zijn de activiteiten eenvoudig en kort. Voor de groteren is het programma uitdagend en avontuurlijk.

Naast dit programma bied ik tevens de mogelijkheid om mensen op te leiden tot Natuursprong begeleider. Je ontvangt dan een erkend certificaat.

Gun jij kinderen een speels avontuur in het groen en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of jezelf? Neem dan contact met mij op.